0

Bine ati venit la Alchemy Boutique, magazin online de cosmetice naturale si bio

Tarif unic de livrare 15 RON
Livrare gratuita la comenzi peste 300 RON
Comenzi telefonice
0723 381 969

Misiunea Alchemy

Produsele pe care le oferim spun totul despre noi, de aceea acordam cea mai mare importanta procesului de selectie a acestora. Misiunea noastra este sa aducem pe aceste rafturi virtuale doar cele mai eficiente produse de ingrijire naturale si organice, din ingrediente bogate in principii bioactive ale caror proprietati raman nealterate in urma procesului de fabricare.

Ne bucuram ca ai ales sa ne vizitezi si vrem sa cunosti cele trei motive pentru care credem ca suntem un magazin online cum nu ai mai intalnit pana acum.

Produsele noastre sunt pure. Cand aplici pe corp un produs de ingrijire, o buna parte din el va ajunge in sistemul tau. De aceea etichetele produselor noastre arata doar ingrediente 100% sigure, non-invazive si cu o concentratie mare de componente active naturale si organice. Stim acest lucru, pentru ca le verificam pe toate in detaliu si apoi le verificam din nou. Nu vei gasi in oferta noastra niciun ingredient indoielnic, cum ar fi SLS, Ethyl-, Methyl-, Propyl- & Buthyl Paraben, Petroleum, Phtalates, Hydroquinine, Formadelhide, BPA, Triclosan, Diethanolamine (DEA), Triethanolamine (TEA). Credem atat de mult in importanta ingredientelor folosite, incat le-am explicat pe toate in detaliu aici.

Produsele noastre fac ce promit. O spunem cu mare incredere, pentru ca fiecare dintre ele a fost ales si testat personal pentru a ne asigura ca functioneaza exact ca in descriere. Suntem foarte atenti la compozitie, la concentratia de ingrediente active si la rezultatele concrete. Aici, la Alchemy, eficienta nu va fi niciodata sacrificata.

Producatorii nostri ne-au castigat increderea. Cand vine vorba de atitudinea producatorului fata de mediul inconjurator, nu facem nicio concesie. Promovam doar acei producatori cu simt de responsabilitate, cei pe care ii putem respecta. Cercetam istoricul companiilor producatoare si le selectam doar pe cele care dovedesc bune practici de etica si sustenabilitate in procesul de productie, dar si in implicarea sociala. Companiile pe care le alegem nu isi testeaza niciodata produsele pe animale. In plus, consideram important ca produsele sa fie complet sustenabile, din momentul fabricarii si pana la reciclare, iar acest lucru inseama ca pana si ambalajele lor sunt biodegradabile si reciclabile. Este mica noastra contributie pentru a incuraja folosirea responsabila a resurselor.