0

Bine ati venit la Alchemy Boutique, magazin online de cosmetice naturale si bio

Tarif unic de livrare 15 RON
Livrare gratuita la comenzi peste 300 RON
Comenzi telefonice
0723 381 969

Perie mica din lemn de fag/dinti rotunjiti - Förster's Natural Products

Scurta descriere

Perie de par

In stoc

39,00 lei
SAU
string(10) "zuzuzuzuzu"

Vezi galeria de imagini

Details

O perie ecologica din lemn de fag, cu dinti rotunjiti pentru o protectie suplimentara a scalpului. Realizata integral din lemn de fag, aceasta perie are dnţii din lemn antistatici si asigură o pieptănare uşoară, stimulează şi masează scalpul, oferind astfel părului un volum natural. Stimulează şi fortifică părul, asigurand un masaj bland al scalpuluil, pentru un păr sănătos, mătăsos şi strălucitor.

Dinţii sunt finisati la cea mai înaltă calitate pentru a mentine sanatatea firului de par. Posibilele aşchii, care ar putea rupe firele de păr, sunt complet îndepărtate cu cea mai mare grijă. Pieptenii Förster’s sunt realizati din lemn de fag certificat FSC®*

*FSC (Forest Stewardship Council) este o organizaţie independentă, neguvernamentală şi non-profit pentru promovarea unui management forestier responsabil în pădurile din întreaga lume.

100% organic

Lemn de fag

Fondata la 1862, Förster's Natural Products reprezinta istoria a trei generaţii de-a lungul a peste 150 de ani - producători de accesorii naturale şi bio foarte speciale. Perii, piepteni, mănuşi de masaj, toate produse manual cu multă dăruire şi pasiune nu doar pentru starea noastră de bine, ci şi cu mult respect pentru natură. Toate produsele sunt realizate exclusiv din materiale naturale, fara elemente sintetice, si sunt finisate cu atentie si grija, avand un design simplu, axat pe eficienta si usurinta in utilizare. 

Comentariu

Perie mica din lemn de fag/dinti rotunjiti - Förster's Natural Products

*

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating Produs

Descoperiti si urmatoarele produse: