0

Bine ati venit la Alchemy Boutique, magazin online de cosmetice naturale si bio

Tarif unic de livrare 15 RON
Livrare gratuita la comenzi peste 300 RON
Comenzi telefonice
0723 381 969

Plasarea comenzilor si conditii generale de livrare si plata

Plasarea comenzilor

Plasarea comenzilor se poate realiza on-line sau telefonic. Pentru plasarea on-line a comenzilor, este indicata (dar nu obligatorie) crearea unui cont de utilizator. Comenzile pot fi plasate si fara crearea prealabila a unui cont de utilizator, completand doar datele de livrare si facturare. In cazul crearii unui cont de utilizator, Clientul poate beneficia de urmatoarele optiuni: urmarirea statusului comenzii, salvarea automata a datelor de livrare si facturare pentru o livrare mai rapida a comenzilor efectuate ulterior si inregistrarea unui istoric al comenzilor efectuate. Comenzile on-line pot fi plasate oricand; procesarea lor va fi efectuata in urmatoarea zi lucratoare. Dupa finalizarea comenzii on-line, Clientul va primi un e-mail de confirmare continand toate datele comenzii.

Comenzile telefonice pot fi efectuate sunand la numarul 0723 381 969 de luni pana vineri in intervalul 10.00 – 17.00. Procesarea comenzilor telefonice va fi efectuata in termen de 24 de ore de la comanda.

Livrare

Pentru comenzile cu valoarea de minim 300 de lei, Clientul beneficiaza de livrare gratuita.

Pentru comenzile cu valoare sub 300 lei, costul tranportului este 15 lei.

Termenul standard de livrare este de 48 de ore de la data comenzii.

Societatea isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii: in situatia refuzarii produselor la livrare de catre Client, Societatea isi rezerva dreptul de a nu mai livra produsele aferente comenzilor efectuate ulterior catre Client. In situatia epuizarii stocului, Societatea va anunta Clientul in scris in termen de 24 de ore de la comanda, returnand orice suma platita de acesta in avans.

Plata

Clientul are la dispozitie doua modalitati de plata:

  • Ramburs, la livrarea comenzii.
  • Prin ordin de plata/transfer bancar online, folosind urmatoarele date: SC DIMAR SRL, IBAN: RO85BTRL01901202343585XX, deschis la Banca Transilvania sucursala Giurgiu

Anularea unei comenzi

Clientul are dreptul de a anula o comanda efectuata in termen de maxim 24 de ore de la efectuarea acesteia. In acest caz, societatea va returna orice suma achitata in avans de catre acesta.

Politica de returnare

Clientul poate returna un produs, in termen de 3 zile lucratoare de la data achizitiei, atata vreme cat produsul este intact si se afla in ambalajul original, fara urme de folosire, putand solicita returnarea contravalorii acestuia. Pentru a solicita un retur, este necesara transmitrea in scris a intentiei de retur pe adresa contact@alchemy-boutique.ro. Confirmarea inregistrarii returului va fi realizata in scris de catre Societate in maxim 24 de ore de la receptionarea obiectului returnat. Costurile returnarii unui produs vor fi suportate exclusiv de catre Client. Societatea isi rezerva dreptul de a refuza returnarea contravalorii produsului returnat in situatia in care nu sunt indeplinite conditiile de mai sus.