0

Bine ati venit la Alchemy Boutique, magazin online de cosmetice naturale si bio

Tarif unic de livrare 15 RON
Livrare gratuita la comenzi peste 300 RON
Comenzi telefonice
0723 381 969

Politica de confidentialitate

SC DIMAR SRL (denumita in continuare Societatea) certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, garantand securitatea si confidentialitatea informatiilor transmise prin intermediul web site-ului www.alchemy-boutique.ro. Aceste informatii vor fi folosite de catre Societate pentru a trimite Clientului confirmarea comenzilor, oferte speciale si promotii numai cu acordul sau prealabil. Acesta poate solicita stergerea datelor din baza de date a Societatii prin email la adresa contact@alchemy-boutique.ro.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Societatea are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de clienti: comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale.

Societatea depune toate eforturile rezonabile pentru a proteja datele cu caracter personal colectate. Societatea se obliga sa nu difuzeze unor terti datele personale ale clientilor, in afara de autoritatile in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau autoritatile in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii. Din cauza faptului ca datele sunt transmise electronic, Societatea nu poate fi facuta responsabila de pierderea lor sau copierea neautorizata prin interceptare.

La sesizarea utilizatorilor, aceasta va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate cele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune. Clientul are dreptul de a solicita Societatii stergerea oricaror date personale colectate despre el, la adresa contact@alchemy-boutique.ro.