0

Bine ati venit la Alchemy Boutique, magazin online de cosmetice naturale si bio

Tarif unic de livrare 15 RON
Livrare gratuita la comenzi peste 300 RON
Comenzi telefonice
0723 381 969

Termeni si conditii

Website-ul www.alchemy-boutique.ro este proprietatea SC Dimar SRL (denumita in continuare Societatea) cu sediul in Giurgiu, Str Bucuresti, 47/3D, Romania, inregistrata la Registrul ComerĊ£ului sub nr. J52/634/1994, CIF: RO6196861.

Persoana fizica sau juridica care efectueaza o comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.alchemy-boutique.ro este denumita in continuare Client.

Achizitiile efectuate pe www.alchemy-boutique.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

Intregul continut al site-ului www.alchemy-boutique.ro este proprietatea Societatii si a furnizorilor sai, si este protejat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea oricaror informatii, date sau imagini fara acordul in scris al Societatii, se pedepseste in conformitate cu legislatia in vigoare. Societatea isi rezerva dreptul de a modifica structura si/sau continutul website-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila. Utilizarea acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Plasarea comenzilor

Plasarea comenzilor se poate realiza on-line sau telefonic. Pentru plasarea on-line a comenzilor, este indicata (dar nu obligatorie) crearea unui cont de utilizator. Comenzile pot fi plasate si fara crearea prealabila a unui cont de utilizator, completand doar datele de livrare si facturare. In cazul crearii unui cont de utilizator, Clientul poate beneficia de urmatoarele optiuni: urmarirea statusului comenzii, salvarea automata a datelor de livrare si facturare pentru o livrare mai rapida a comenzilor efectuate ulterior si inregistrarea unui istoric al comenzilor efectuate. Comenzile on-line pot fi plasate oricand; procesarea lor va fi efectuata in urmatoarea zi lucratoare. Dupa finalizarea comenzii on-line, Clientul va primi un e-mail de confirmare continand toate datele comenzii.

Comenzile telefonice pot fi efectuate sunand la numarul 0723 381 969 de luni pana vineri in intervalul 10.00 – 17.00. Procesarea comenzilor telefonice va fi efectuata in termen de 24 de ore de la comanda.

Livrare

Pentru comenzile cu valoarea de minim 300 de lei, Clientul beneficiaza de livrare gratuita. Pentru comenzile cu valoare sub 300 lei, costul tranportului este 10 RON.

Termenul standard de livrare este de 48 de ore de la data comenzii. Societatea isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii: in situatia refuzarii produselor la livrare de catre Client, Societatea isi rezerva dreptul de a nu mai livra produsele aferente comenzilor efectuate ulterior catre Client. In situatia epuizarii stocului, Societatea va anunta Clientul in scris in termen de 24 de ore de la comanda, returnand orice suma platita de acesta in avans.

Plata

Clientul are la dispozitie doua modalitati de plata:

  • Ramburs, la livrarea comenzii.
  • Prin ordin de plata/transfer bancar online, folosind urmatoarele date: SC Dimar SRL, IBAN: RO85BTRL01901202343585XX, deschis la Banca Transilvania sucursala Giurgiu

Anularea unei comenzi

Clientul are dreptul de a anula o comanda efectuata in termen de maxim 24 de ore de la efectuarea acesteia. In acest caz, societatea va returna orice suma achitata in avans de catre acesta. Politica de returnare Clientul poate returna un produs, in termen de 3 zile lucratoare de la data achizitiei, atata vreme cat produsul este intact si se afla in ambalajul original, fara urme de folosire, putand solicita returnarea contravalorii acestuia. Pentru a solicita un retur, este necesara transmitrea in scris a intentiei de retur pe adresa contact@alchemy-boutique.ro. Confirmarea inregistrarii returului va fi realizata in scris de catre Societate in maxim 24 de ore de la receptionarea obiectului returnat. Costurile returnarii unui produs vor fi suportate exclusiv de catre Client. Societatea isi rezerva dreptul de a refuza returnarea contravalorii in situatia in care nu sunt indeplinite conditiile de mai sus.

Calitatea serviciilor de hosting & erori de functionare

Site-ul www.alchemy-boutique.ro este gazduit de serverele unei terte firme, asa incat Societatea nu este responsabila pentru eventualele erori aparute pe acesta.

Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonarea la newsletterul Alchemy Boutique este gratuita si voluntara. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate, respecta legea Comertului Electronic si va ofera oricand posiblitatea de a va dezabona urmand instructiunile specificate in continutul fiecarui Newsletter. Societatea detine toate drepturile asupra continutului newsletter-ului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru continutul publicat pe www.alchemy-boutique.ro.

Politica de confidentialitate

Societatea certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, garantand securitatea si confidentialitatea informatiilor transmise prin intermediul web site-ului www.alchemy-boutique.ro. Aceste informatii vor fi folosite de catre Societate pentru a trimite Clientului confirmarea comenzilor, oferte speciale si promotii numai cu acordul sau prealabil. Acesta poate solicita stergerea datelor din baza de date a Societatii prin email la adresa contact@alchemy-boutique.ro. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Societatea are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de clienti: comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale. Societatea depune toate eforturile rezonabile pentru a proteja datele cu caracter personal colectate. Societatea se obliga sa nu difuzeze unor terti datele personale ale clientilor, in afara de autoritatile in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau autoritatile in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii. Din cauza faptului ca datele sunt transmise electronic, Societatea nu poate fi facuta responsabila de pierderea lor sau copierea neautorizata prin interceptare. La sesizarea utilizatorilor, aceasta va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate cele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune. Clientul are dreptul de a solicita Societatii stergerea oricaror date personale colectate despre el, la adresa contact@alchemy-boutique.ro.

Dispozitii finale

Orice problema sau solicitare suplimentara de informatii referitoare la produsele comeprcializate pe website-ul  www.alchemy-boutique.ro va fi adresata in scris la adresa contact@alchemy-boutique.ro. Fiind de acord cu termenii de utilizare a magazinului online www.alchemy-boutique.ro, Clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea website-ului in aceste conditii.

 

Nota de informare privind protectia datelor personale

 

Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si prevederilor Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. DIMAR SRL. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate in continuare, datele cu caracter personal pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este inregistrarea si transferul datelor personale pentru:

» procesarea si expedierea comenzilor efectuate pe site-ul www.alchemy-boutique.ro;

» transmiterea de oferte, mesaje publicitare si de marketing;


SC DIMAR SRL nu va utiliza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra in alte scopuri decat cele specificate mai sus, exceptand cazul in care se precizeaza expres si in scris acel scop, si pentru care s-a primit acordul dumneavoastra in prealabil.

SC DIMAR SRL a notificat Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu privire la faptul ca este utilizator date cu caracter personal. Datele cu caracter personal inregistrate sunt destinate utilizarii de catre SC DIMAR SRL si sunt comunicate conform prevederilor in vigoare numai autoritatilor statului, la cere.

Conform prevederilor Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de opozitie, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. 

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

In calitate de operator de date cu caracter personal, conform prevederilor legale in vigoare, SC DIMAR SRL are obligatia de a respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane. De asemenea, compania noastra are obligatia de a administra, in conditii de siguranta, bazele de date create pentru indeplinirea atributiilor specifice si de a asigura persoanelor inregistrate, in calitate de persoane vizate, drepturile prevazute in Legea nr. 677/2001, cu modificarile ulterioare.